home
ID-arte
projecten
actueel
contact
Creatieve Informatieochtend
Zaterdag 2 september 2006 organiseert ID-arte een creatieve informatieochtend over het educatiegebied Culturele en Artistieke Vorming (CAV) van het Funderend Onderwijs.
In deze ochtend proberen we u (leerkrachten, schoolbesturen en culturele organisaties) op een creatieve manier een beeld te geven wat CAV kan inhouden. Deze ochtend zal gehouden worden in het auditorium van de Biblioteka Públiko Kòrsou.
Het programma zal er als volgt uitzien:

10:00 uur: Aanvang met koffie / thee
10:15 uur: CAV in theorie: een presentatie van ID-arte aan de hand van de leerplannen
10:45 uur: CAV in praktijk: een presentatie van een FO school over een van hun CAV projecten
11:05 uur: CAV concreet: een CAV activiteit begeleid door docenten van een culturele instelling
11:25 uur: CAV in ontwikkeling: de mogelijkheid om vragen te stellen en meningen uit te wisselen in een interactieve quiz
12:30 uur: Einde, als u wilt is er nog ruimte om na te praten en een drankje te nuttigen

Wij zouden graag tevoren willen weten hoeveel mensen wij kunnen verwachten. Daarom vragen wij u zich van te voren op te geven.
Telefonisch: 7377360 / 5109571 of via e-mail: id-arte@cura.net
KidDocs 2005

Het documentairefestival KidDocs 2005 bezoekt in september alle brugklassen op Curacao, Bonaire, Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius. De coordinatie van deze voorstellingen is in handen van ID-arte.
Leerlingen op Bonaire en Curacao die graag zelf een documentaire willen maken kunnen zich inschrijven voor een workshop tijdens de tussenvakantie. Vorig jaar heeft een soortgelijke workshop een prachtige film opgeleverd, "Otrobandista", die bestond uit 7 mini documentaires over verschillende aspecten van Otrobanda.
Dit jaar is er ook een lesbrief samengesteld door ID-arte, met suggesties voor lesactiviteiten die aansluiten op de inhoud van de films en bij het genre documentaire film.
download lesbrief engels (845 KB)
download lesbrief nederlands (816 KB)
Voor meer informatie: www.kiddocs.info


Developed with QwikZite (version 1.12)