home
ID-arte
projecten
actueel
contact
Projecten


januari 2005 - maart 2006
Organisatie en uitvoering van een nascholingstraject CAV voor docenten aan het VSBO, in opdracht van SAE.

oktober 2004 - december 2005
Ontwikkelen van scripts voor ‘ArteKultura’, een tv-programma voor jongeren over kunst, in opdracht van Educational TVideo Foundation.

januari 2003 - januari 2006
Opzet en uitvoering van de Nascholing voor docenten Cultureel Artistieke Vorming havo/vwo nieuwe stijl in opdracht van het Ministerie van Onderwijs.

vanaf januari 2003
Organisatie van ‘Vlatap Kultural’, een aantal thema-bijeenkomsten met presentaties van experts op het gebied van Kunst en Cultuur. Uitgave van papers. Vlatap Kultural is een onderdeel van de nascholing voor docenten CAV havo/vwo nieuwe stijl maar is toegankelijk voor andere geïnteresseerden.

2004 - 2005
De ontwikkeling van een methode Beeldende Vorming voor de Antilliaanse Basisvorming in opdracht van het Ministerie van Onderwijs.

2005
Organisatie van een beeldende wedstrijd voor kinderen en jongeren van de Nederlandse Antillen, ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van de SVB.

oktober 2004 - mei 2005
Inventarisatie gewenst lesmateriaal met betrekking tot het cultureel erfgoed: monumenten. In opdracht van Fundashon ProMo.

januari - april 2005
Opzet en geven van module Beeldende Vorming als onderdeel van studieprogramma HBO cultureel werk en inrichtingswerk in opdracht van HOGMA.

2004
Organisatie van een creatieve wedstrijd voor kinderen en jongeren van de Nederlandse Antillen en Aruba, ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van Fatum Caribbean.

augustus - oktober 2004
Coördinatie deelname scholen aan KidDocs 2004, een documentaire-filmfestival op Curaçao, georganiseerd door het Pakhuys uit Amsterdam.


maart t/m juni 2004
Coördinatie deelname scholen aan het kunstproject ArteSwa.Een onderwijsproject gekoppeld aan het kunstproject ArteSwa, in samenwerking met Fundashon ArteSwa.

maart 2004
Een workshop drama/muziek als onderdeel voor een scholingsprogramma voor organisaties die vakantieplannen organiseren in opdracht van Federatie Antilliaanse Jeugdzorg.

oktober 2003 – januari 2004
Nascholing ‘Beeldende Vorming in de praktijk’ in opdracht van Bureau Nascholing Een cursus voor leerkrachten Funderend Onderwijs en Speciaal Onderwijs waarin de nieuwe inhouden en didactiek van het vak in het Funderend Onderwijs op een praktische manier aan bod komen.

november 2003
Het ontwerpen van een poster met het thema ‘beroepen’ in het kader van een ‘roefelproject’ van Fundashon Negoshi Pikiña.

april 2000 - januari 2003
Nascholing Beeldende Vorming voor docenten in de Antilliaanse Basisvorming.

november 2002
Het uitgeven van een relatiegeschenk voor Stichting Overheids Accountants Bureau in de vorm van een fotokalender van 2003 met poëtische teksten op cd-hoes formaat.

oktober 2001 – 2002 – 2003
Workshops voor leerkrachten kleuter- en basisonderwijs in het kader van het jaarlijks Kinderboekenfestival georganiseerd door Stichting NANA.

oktober 2002
Het organiseren van het openingsprogramma van het Kinderboekenfestival 2002 in samenwerking met studenten van Akademia Pedagógiko Kòrsou in opdracht van de Openbare Bibliotheek Curaçao.
Developed with QwikZite (version 1.12)